مواد لازم:
4 فنجان هندوانه خرد شده (بدون دانه یا پوست). این 4 فنجان کامل ، مایع و همه ، بدون فضای هوا است.
3 1/2 فنجان شکر
1 لیوان آب لیمو
1.5 بسته بسته به قند بدون قند مورد نیاز پکتین
تجهیزات
شیشه گیر (برای برداشتن شیشه های داغ)
قیف جار (2 دلار در فروشگاه های آشپزخانه بازار و فروشگاه های محلی "جعبه بزرگ" اما معمولاً از طریق وابستگان ما بصورت آنلاین ارزانتر است)
حداقل 1 گلدان بزرگ
ژله کش کن (به مرحله 6 مراجعه کنید) یا پنیر پنیر
قاشق و ملاقه بزرگ
1 Water Bath Canner (یک گلدان بزرگ با یک قفسه آسانسور برای ضدعفونی کردن شیشه های ژله هندوانه پس از پر کردن (حدود 30 تا 35 دلار در فروشگاه های آشپزخانه بازار و فروشگاه های محلی "جعبه بزرگ" ، اما معمولاً از طریق همکاران ما ارزان تر است). یک گلدان بزرگ به جای آن ، اما کنسروها عمیق تر هستند ، و داشتن یک قفسه چوبی باعث آسانتر کردن کوزه ها می شود.
پوست سبزیجات و میوه ای (1.99 دلار در فروشگاه مواد غذایی)
کوزه های توپ (Publix ، Kroger ، سایر فروشگاه های مواد غذایی و برخی از فروشگاه های "جعبه بزرگ" آنها را حمل می کنند - حدود 8 دلار در هر ده قوطی کوارتز شامل درب و حلقه ها)
هندوانه / دستور العمل و دستورالعمل های دیگر ژله ژله
مرحله 1 - انتخاب هندوانه
مهمترین مرحله! شما به هندوانه هایی احتیاج دارید که شیرین و رسیده باشد ، اما مغز گردو غلیظ و پخته است. هر رنگی کار خواهد کرد ،. اگر دوست دارید می توانید رنگ های مختلفی را با هم مخلوط کنید.

مرحله 2-هندوانه ها را بشویید ، برش دهید و تفت دهید!
من مطمئن هستم که شما می توانید نحوه شستن قسمت بیرونی هندوانه ها را در آب سرد سرد بفهمید.

سپس هندوانه ها را باز کرده و شروع به چاک زدن محتویات کنید. در حالت ایده آل ، شما توپ ، مکعب یا تکه های کوچکی از 1 اینچ درست می کنید. این مواد به راحتی در مخلوط کن یا مواد غذایی شما مخلوط می شوند.

اگر این کار را روی صفحه برش در داخل سینی پخت انجام دهید. این به شما کمک می کند مایع را برای استفاده جمع کنید. پوست ممکن است در تهیه ترشی پوست هندوانه مورد استفاده قرار گیرد (به این صفحه مراجعه کنید ، اما بذرها بجز کاشت یا تف کردن روی یکدیگر فایده ای ندارند).

شما به 4 فنجان هندوانه خرد شده احتیاج خواهید داشت.

مرحله 3-هندوانه را خالص کنید!
هندوانه خرد شده را در مخلوط کن یا مواد غذایی قرار دهید.
بپوشانید و مخلوط کنید یا پردازش کنید تا صاف شود.

این ماده باید تقریباً به 2 فنجان پوره هندوانه کاهش یابد. آن (2 فنجان بعد از مخلوط کن) مقداری است که برای دستور غذا احتیاج دارید. آن را درون یک گلدان بزرگ بریزید.

مرحله 4 - آب لیمو را اضافه کنید
آب لیمو را به گلدان اضافه کنید! از آب لیمو پرش نکنید. برای ایمنی این دستور غذا مهم است ، زیرا هندوانه اسیدی نیست! همچنین فعال کردن پکتین برای تنظیم ژل خوب نیز حائز اهمیت است!

 

طرز تهیه کمپوت سیب

روش درست کردن سس قرمز تند

روش درست کردن تیل قاتق

روش درست کردن سالاد سزار

روش درست کردن سوپ اسفناج

طرز درست کردن سمنو در خانه+ طرز تهیه سمنو در خانه

روش درست کردن مشکوفی زعفرانی

چه جوری ترشی چاقاله بادام درست کنیم؟

هندوانه ,، ,های ,فروشگاه ,مواد ,مخلوط ,فروشگاه های ,مواد غذایی ,، اما ,دلار در ,یک گلدان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

haniehardalan kavirneginvo وارش کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. neginotkavir ایتا لینک خبر های تازه فروشگاه اینترنتی فایل مارکت به سرما dastan-moorcheh دانلودنیوز~