مواد لازم تارت گیلاس:
1-1 / 2 فنجان آرد همه منظوره
1/2 قاشق چایخوری نمک
کوتاه کردن 1/2 فنجان
4 تا 5 قاشق غذاخوری آب سرد
3/4 فنجان شکر
3 قاشق غذاخوری ذرت
2 عدد قوطی (هرکدام 14/14) گیلاس تارت سوراخ دار
1 قاشق غذاخوری کره
1/4 قاشق چایخوری عصاره بادام
4 تا 5 قطره رنگ آمیزی مواد غذایی قرمز ، اختیاری


طرز تهیه تارت گیلاس:
در یک کاسه کوچک آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. برش را کوتاه کنید تا مخلوط شبیه خرده های درشت شود. به اندازه کافی آب اضافه کنید تا خمیر توپ ایجاد کند. 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
اجاق گاز را تا 450 درجه گرم کنید. روی یک سطح ملایم آرد ، خمیر را به 1/8-in بریزید. ضخامت برش هشت هشت 5 در. حلقه ها هر یک را بیش از یک لیوان کاستاردار مع روی یک لایه 15x10x1 غیرمجاز قرار دهید. ماهیتابه لبه های فلوت.
10-11 دقیقه یا تا قهوه ای طلایی پخت. 5 دقیقه قبل از جدا کردن پوسته های ترش از لیوان های کاستارد خنک شوید. کاملاً روی قفسه های سیم خنک شوید.
برای پر کردن ، در یک قابلمه بزرگ ، شکر و نشاسته ذرت را ترکیب کنید. گیلاس را تخلیه کنید و 1 لیوان آب آن را رزرو کنید. گیلاس ها را کنار بگذارید. آب را در مخلوط شکر مخلوط کنید تا یکدست شود. به جوش بیاورید. 2 دقیقه بپزید و هم بزنید تا غلیظ شوند. از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل در گیلاس ، کره ، عصاره بادام و رنگ آمیزی مواد غذایی هم بزنید. سرد تا دمای اتاق قاشق حدود 1/4 فنجان را پر کنید تا در هر پوسته ترش قرار دهید.
ارزش غذایی
1 هرکدام: 331 کالری ، 14 گرم چربی (4 گرم چربی اشباع) ، کلسترول 4 میلی گرم ، سدیم 166 میلی گرم ، کربوهیدرات 49 گرم (قند 28 گرم ، فیبر 1 گرم) ، پروتئین 3g.

 

طرز تهیه تارت توت فرنگی

روش درست کردن سس قرمز تند

روش درست کردن تیل قاتق

روش درست کردن سالاد سزار

روش درست کردن سوپ اسفناج

طرز درست کردن سمنو در خانه+ طرز تهیه سمنو در خانه

روش درست کردن مشکوفی زعفرانی

چه جوری ترشی چاقاله بادام درست کنیم؟

، ,گیلاس ,یک ,تارت ,قاشق ,های ,گرم ، ,کنید تا ,تارت گیلاس ,قاشق غذاخوری ,تهیه تارت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Kim فیل دانلود مرکز علوم و نجوم زنجان مطالب اینترنتی webdesign کيک پرتقالي takhfifshop مطالب گوناگون و جالب pchrayanak backlinkjiffy