مواد لازم تارت توت فرنگی:


1/4 لیوان آرد همه منظوره

3 قاشق غذاخوری شکر

1/2 قاشق چایخوری نمک کوثر

6 قاشق غذاخوری (چوب 3/4) کره بدون روغن ، تکه ای

2 قاشق غذاخوری کوتاه شدن سرما (توصیه می شود: کریسکو)

1/4 فنجان آب یخ

2 فنجان خامه شیرینی ، دستور زیر است

2 عدد توت فرنگی کامل ، پوسته پوسته شده و نصف کنید

ژله زردآلو 1/3 لیوان

3 قاشق غذاخوری پسته گلوله ای ، نصف شده ، اختیاری

کرم شیرینی:
5 زرده تخم مرغ بزرگ ، دمای اتاق

3/4 فنجان شکر

3 قاشق غذاخوری ذرت

1 1/2 فنجان شیر خرد شده

1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص

1 قاشق چای خوری کنیاک

1 قاشق غذاخوری کره بدون روغن

1 قاشق غذا خوری خامه سنگین

طرز تهیه تارت توت فرنگی:

آرد ، شکر و نمک را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. مخلوط آرد را درون کاسه یک پردازنده مواد غذایی متناسب با تیغه فولادی قرار دهید. کره و کوتاه کردن و پالس را حدود 10 بار یا تا زمانی که کره به اندازه نخود فرنگی اضافه شود اضافه کنید. آب یخ را اضافه کرده و فرآوری کنید تا خمیر جمع شود. روی یک تخته خوب آرد ریخته و درون یک دیسک قرار دهید. حداقل 30 دقیقه در پلاستیک بپیچید و سرد کنید.
ضمنا فر را تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
خمیر را از هم دور کنید و در قابلمه های تارت 4 (4/1 / 2 اینچی) با طرف های جداشونده قرار دهید. هنگام قرار دادن آن در قابلمه ها ، خمیر را کشیده نکنید یا در حین پخت کوچک می شوید. با چرخاندن پین در قسمت بالای هر تابه ، اضافی آن را قطع کنید. پوسته های ترش را با یک تکه فویل آلومینیومی خمیده ، سمت کره را پایین بیاورید و آنها را با لوبیا خشک یا برنج پر کنید. 10 دقیقه پخت. لوبیا و فویل را برداشته و کف پوسته ها را با یک چنگال به هم بزنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر آن را بپزید تا کمی قهوه ای شود. کنار بگذارید تا خنک شود.
قبل از سرو ، صدف های ترش را با خامه شیرینی پر کنید. انواع توت ها را به صورت تزئینی در بالای خامه مرتب کنید. ژله زردآلو را با 1 قاشق چایخوری آب ذوب کرده و بالای ترشی ها را مسواک بزنید. در صورت استفاده با پسته آبپاش کنید و سرو کنید.
کرم شیرینی:
عملکرد: 2 فنجان
در کاسه یک میکسر برقی که دارای پیوست قلاب است ، زرده تخم مرغ و شکر را با سرعت متوسط ​​4 دقیقه یا تا زمانی که بسیار غلیظ شود ، ضرب کنید. به سرعت کم کاهش پیدا کرده و ذرت ذرت را اضافه کنید.
با مخلوط کردن هنوز هم کم ، به آرامی شیر داغ را درون مخلوط تخم مرغ بریزید. مخلوط را درون یک قابلمه متوسط ​​بریزید و روی حرارت کم بپزید ، دائماً با یک قاشق چوبی هم بزنید ، تا زمانی که مخلوط غلیظ شود ، 5 تا 7 دقیقه. هنگامی که کاردارد به جوش آمد ، نگران نباشید و به نظر می رسد که نوازش می کند. به یک کلوچه تغییر دهید و به شدت ضرب و شتم کنید. طبخ ، مرتباً نوک زدن ، به مدت 2 دقیقه دیگر. کاستارد جمع می شود و مانند پودینگ بسیار ضخیم می شود. وانیل ، کنیاک ، کره و خامه سنگین را هم بزنید. کاستارد را از طریق الک درون یک کاسه بریزید. بسته بندی پلاستیکی را مستقیماً بر روی کاستارد قرار دهید و تا سرد شوید.

 

طرز تهیه اسپاگتی با سبزیجات

روش درست کردن سس قرمز تند

روش درست کردن تیل قاتق

روش درست کردن سالاد سزار

روش درست کردن سوپ اسفناج

طرز درست کردن سمنو در خانه+ طرز تهیه سمنو در خانه

روش درست کردن مشکوفی زعفرانی

چه جوری ترشی چاقاله بادام درست کنیم؟

، ,قاشق ,یک ,دقیقه ,کره ,غذاخوری ,را با ,قاشق غذاخوری ,قرار دهید ,توت فرنگی ,کرده و

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پایگاه مقاومت بسیج امام رضا(ع) پزشکی قانونی استان کرمانشاه راهبر آموزشی دانشکده فنی مهندسی صومعه سرا 20796534 اتاقکِ زیر شیروانی ســـــعــــــــیــــــــــد حــــــــیــــــــاتـــــــــــی xas ××× انـیــمـه گِـیـــت ××× Download The Lastest Music Albums قلمدون