قبل از اینکه میوه درخت بادام، سخت شود و مغز آن به بادام تبدیل شود، چغاله بادام (چاقاله بادام) نام دارد.

اگر به اواخر فصل بهار و اوایل تابستان برسد، چاقاله بادام به بادام تبدیل می شود و دیگر قابل خوردن با پوست نیست.

ترشی چاقاله بادام

مواد لازم ترشی چاقاله بادام:

چاقاله بادام: یک کیلو

سرکه: به میزان لازم (به میزانی که روی چاقاله ها را بگیرد)

نمک: به میزان لازم

سیر: یک بوته

نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی چاقاله در ژولی پولی

روش درست کردن سس قرمز تند

روش درست کردن تیل قاتق

روش درست کردن سالاد سزار

روش درست کردن سوپ اسفناج

طرز درست کردن سمنو در خانه+ طرز تهیه سمنو در خانه

روش درست کردن مشکوفی زعفرانی

چه جوری ترشی چاقاله بادام درست کنیم؟

بادام ,چاقاله ,یک ,لازم ,ترشی ,میزان ,چاقاله بادام ,ترشی چاقاله ,شود و ,بادام تبدیل ,بادام چاقاله ,ترشی چاقاله بادام ,بادام چاقاله بادام

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هنر و هنرمند hematiyan زخمه‌ دل baghtspidare پادرس دانلود پایان نامه بيلت آلومينيوم برترین مرجع خبری ایران و جهان دنیای از خوشمزه ها معارف قرآن