مواد لازم مربای خرمالو:

گوشت خرمالو یک کیلو به قطعات کوچک بریده می شود
نیم کیلو شکر سفید
 پوست خرمالو ، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
پوست لیموترش ، ریز خرد شده

طرز تهیه مربای خرمالو:
مرحله 1
گوشت خرمالو ، شکر ، پوست خرمالو ، آب لیمو و پوست لیمو را در یک قابلمه کوچک با حرارت متوسط ​​ترکیب کنید. جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا گوشت خرمالو نرم شود و مربا غلیظ شود ، حدود 10 دقیقه.

گام 2
مربا را خنک کنید تا زمانی که تنظیم شود ، حدود 30 دقیقه. به یک ظرف ضد هوای انتقال داده و در یخچال نگهداری کنید.

روش درست کردن سس قرمز تند

روش درست کردن تیل قاتق

روش درست کردن سالاد سزار

روش درست کردن سوپ اسفناج

طرز درست کردن سمنو در خانه+ طرز تهیه سمنو در خانه

روش درست کردن مشکوفی زعفرانی

چه جوری ترشی چاقاله بادام درست کنیم؟

خرمالو ,، ,یک ,مربای ,آب ,خرد ,خرمالو ، ,مربای خرمالو ,، حدود ,شود ، ,ریز خرد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود کتاب علمي پزشکي وب لژیون کمک راهنما مسافر سعید چنگانیان(لژیون11) frectalis جهان خبر شمول اژدهای علم و دانش ال سولز اونیو noloasayesh shab-k آمورش های فرادرس tootalbarca