قبل از اینکه میوه درخت بادام، سخت شود و مغز آن به بادام تبدیل شود، چغاله بادام (چاقاله بادام) نام دارد.

اگر به اواخر فصل بهار و اوایل تابستان برسد، چاقاله بادام به بادام تبدیل می شود و دیگر قابل خوردن با پوست نیست.

ترشی چاقاله بادام

مواد لازم ترشی چاقاله بادام:

چاقاله بادام: یک کیلو

سرکه: به میزان لازم (به میزانی که روی چاقاله ها را بگیرد)

نمک: به میزان لازم

سیر: یک بوته

نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی چاقاله در ژولی پولی

روش درست کردن سس قرمز تند

روش درست کردن تیل قاتق

روش درست کردن سالاد سزار

روش درست کردن سوپ اسفناج

طرز درست کردن سمنو در خانه+ طرز تهیه سمنو در خانه

روش درست کردن مشکوفی زعفرانی

چه جوری ترشی چاقاله بادام درست کنیم؟

بادام ,چاقاله ,یک ,لازم ,ترشی ,میزان ,چاقاله بادام ,ترشی چاقاله ,شود و ,بادام تبدیل ,بادام چاقاله ,ترشی چاقاله بادام ,بادام چاقاله بادام

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

noora77 مرکز پخش قطعات لوازم خانگی جالبترین مطالب سوالات هنر در خانه 2 رشته مدیریت خانواده بانک مقاله بیس مدیریت 2019 الزویر و آمرالد rahkaresalamat گیلان بادام زمینی فروش بادام زمینی برنج و چای cementfacade خلاصه کتاب تاریخ تحلیلی محمد نصیری پیام نور kzpl